Staňte se profesionály v servírování vína
"Právě jsme dovezli vína známá z filmu DOBRÝ ROČNÍK (A Good Year)!"
Více...7. 12. 2020
Dovolte mi, abych vás informoval, že na konci minulého týdne jsme dovezli z Belgie spoustu piv včetně několika novinek a dárkových setů (4xl... Více
5. 12. 2020
Ayinger je starý rodinný pivovar, založený v roce 1878, se sídlem v malé obci Aying, v idylické vesnici v Horním Bavorsku. Tato ve... Více
4. 12. 2020
Pivo DUVEL se tradičně vaří ze dvou odrůd chmelu (Saaz Saaz, Styrian Golding), avšak Duvel Tripel Hop se vaří ze třech odrůd chmelu. Třetí odrůda, kte... Více
1. 12. 2020
Každý ušlechtilý alkoholický nápoj vyžaduje vhodnou sklenici. Tak například já ochutnávám kvalitní skotskou single malt whisky z této „riedlovky“... Více
30. 11. 2020
Rád bych vás informoval, že další předvánoční doplnění našeho skladu jsme zaměřili na kvalitní destiláty - skotskou a japonskou whisky a pré... Více
27. 11. 2020
Mouton Cadet 2017 je chytře vyrobené červené víno spadající do portfolia slavného vinařství Baron Philippe de Rothschild (vlastní také Ch. Mouton Roth... Více
23. 11. 2020
Dobrý den, konec roku se kvapem blíží, a tak mi dovolte, abych vám nabídl šampaňská vína známých značek, která jsme právě dovezli z Champagn... Více
1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-42 43-49 50-56 57-63 64-70 71-77 78-84 85-91 92-98 99-105 106-112 113-119 120-126 127-133 134-140 141-147 148-154 155-161 162-168 169-175 176-182 183-189 190-196 197-203 204-210 211-217 218-224 225-231 232-238 239-245 246-252 253-259 260-266 267-273 274-280 281-287 288-294 295-301 302-308 309-315 316-322 323-329 330-336 337-343 344-350 351-357 358-364 365-371 372-378 379-385 386-392 393-399 400-406 407-413 414-420 421-427 428-434 435-441 442-448 449-455 456-462 463-469 470-476 477-483 484-490 491-497 498-504 505-511 512-518 519-525 526-532 533-539 540-546 547-553 554-560 561-567 568-574 575-581 582-588 589-595 596-602 603-609 610-616 617-623
VIP sleva 5 %
Při ročním obratu nad 7 500 Kč
( kromě vína z Bordeaux )
více informací
Staňte se profesionály v servírování vína