Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno prostřednictvím procesu pečlivé macerace umocněné neustálým stloukáním během fermentace. Ta probíhá v nerezových kádích při kontrolované teplotě (mezi 28 až 30°C), dokud není dosaženo správného „baumé" (stupně sladkosti). V tomto okamžiku se přidává hroznová pálenka, aby se vytvořilo konečné fortifikované víno.
KOPKE Fine Tawny je vyrobeno smícháním vín z různých sklizní s různou dobou zrání v nerezu a dřevě po dobu minimálně 3 let. Výsledkem je bohaté aromatické víno s dokonalou úrovní sladkosti se živou oranžově hnědou barvou. Buket začíná odhalením zralého a medového ovoce v kombinaci s vonnými tóny vanilky. Chuť je lahodně hladká, plná bohatých a patro obklopujících příchutí. Podávejte při teplotě 12 až 14 °C nebo klidně i chladnější mezi 5 až 7 °C.
PRIMEUR CZECH s. r. o. | Volarská 381/12, 148 00 Praha 4 | Tel./fax: 244 910 416, 244 910 496 | E-mail: info@topvino.cz
Osobám mladším 18 let alkoholické nápoje neprodáváme
Kopírování jakéhokoli obsahu těchto webových stránek bez souhlasu majitele autorských práv není povoleno.